Kalender

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van alle concerten en andere evenementen waarbij onze artiesten betrokken zijn. We proberen deze kalender zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar voor praktische informatie is het beter ook altijd de website van de organisator zelf na te kijken.

- Mysteria Fantasy Fair, Aarschot
Doganov is een van de vele namen die aan de line-up van dit veelzijdig en verrassend evenement in Aarschot zijn toegevoegd. Niet te missen voor wie naast goede muziek ook een excentrieke sfeer kan appreciëren.
- Ragnarok Live Club, Bree
Een openluchtconcert onder de noemer 'Back to the eighties' georganiseerd door het lokale metalcafé in Bree.
- Open Kiosk Veurne
Wie op deze woensdagnamiddag tijd en zin in wat vrolijke ska heeft, kan terecht in Veurne, alwaar het gemeentebestuur ook eens iets voor de inwoners wil doen. Muziek is in dat geval natuurlijk altijd een goede keuze. Wie er bij wil zijn, kan wel best niet te laat opstaan, want de band speelt al om 13.00 uur stipt.
- Eaulala, Berlare
Een podium op het Donkmeer in Berlare is eens iets anders. Mise*en*Scene zal er zeker gebruik van maken om opnieuw een feestje te bouwen. Het concert is overigens volledig gratis, iets wat we deze zomer wel op meer plaatsen zien. Nu de grote festivals een voor een moeten afhaken, nemen de gemeentebesturen het op zich wat entertainment aan te bieden. Soms boeken ze daarvoor zelfs een echt goede band!
- W-Fest, Oostende
De live-première van PESCH, het nieuw project van Peter Slabbynck, Chesko en Sam Claeys, wordt meteen de opener van W-Fest, een vierdaags festival aan de Belgische kust waar nog een hoop andere grootheden uit de Belgische underground de revue passeren. PESCH zal het publiek eindelijk live met hun interpretatie van EBM kunnen confronteren en tegelijkeritjd uiteraard de songs op hun eerste mini-LP 'Melba' voorstellen.
- Oudlander festival, Alveringem
Een relatief nieuw festival in de Westhoek, maar ze hebben wel genoeg goede smaak om ons rondreizend skafeestje een plaats op het podium te bieden.
- Breaking Barriers 2021
Spizzenergi is een van de vier bands die dit jaar de line-up vormen van Breaking Barriers, het jaarlijks alternatief festival in muziekcentrum Het Depot. Men kan zich verwachten aan een mix van hun oude klassiekers en hun in "Groot"-Brittannië verrassend populaire nieuwe songs. Hägar the Womb is nog steeds een van de best bewaarde geheimen van de Britse anarchopunk scene. Tijdens Breaking Barriers zal Hägar the Womb voor het eerst ooit en in de volledige originele line-up in België spelen.
- Sinner's Day festival, Sint-Truiden
Struggler zal het publiek van Sinner's Day kunnen aantonen dat deze band nog steeds relevant is, zowel inhoudelijk als muzikaal.
- Sinner's Day festival, SInt-Truiden
Ook het aankomend talent van Korinthians krijgt een welverdiende kans op de Belgian Stage van het Sinner's Day festival.
- Sinner's Day Festival, Sint-Truiden
Dead High Wire is een van de vele minder bekende bands die op de Belgian Stage van dit festival een kans krijgen.
- B52 Music Club
Een avondvullend programma met drie Belgische bands die elk op zich al meer dan de moeite waard zijn en die elk origineel genoeg klinken om elke vorm van eentonigheid te voorkomen.
- B52 Music Club
Een avond voor de liefhebbers van elektronische muziek die al wat harder mag klinken. PESCH brengt EBM met een hoek af, Doganov voegt bij de eigen beats ook wat harde gitaren. Beide zijn de moeite, samen wordt het een gegarandeerd succes. Dit concert stond eerder gepland voor juni 2021, maar is ten gevolge van de onzekerheid over de coronamaatregelen naar een latere datum uitgesteld.
- Barock
PESCH speelt een halve thuismatch in een van de betere alternatieve etablissementen van Brugge. EBM met een scherpe hoek af, geschikt voor het hele gezin, als het tenminste disfunctioneel genoeg is.
- B52 Music Club
Na een jarenlange, wel, spiraal van stilte, is Spiral of Silence eindelijk weer aan de oppervlakte verschenen, zowel met nieuwe releases, zoals de single 'Toll', als met nieuwe concerten, waarvan dit het eerste is.  
- Into The Dark Night 2, Zutendaal
Een gevarieerde avond met vier kwaliteitsvolle Belgische undergroundbands, waaronder de hardere mix van electro en gitaar van Doganov en de eigentijdse postpunk van Korinthians.
- Club Brugotta, Brugge
De veteranen van De Brassers en Red Zebra delen nog eens een podium, ditmaal in het cultureel centrum van Brugge.
- Into the dark Fest, Zappa, Antwerpen
Oudgedienden De Brassers delen het podium met een hoop jongere bands met een al even sombere kijk op wat sommige mensen van onze samenleving maken. De headliner van dit festival wordt pas op 11 september bekendgemaakt en zal de line-up ongetwijfeld nog naar een verdere hoogte duwen.
- Porta Nigra 2022, Aarschot
Een fantastisch festival met een al even fantastische line-up. Korinthians zullen al vrij vroeg op het podium staan, maar de andere namen op de affiche zijn uiteraard ook meer dan de moeite waard.