2011-02

2011-02-08

Van kotszak tot bodybag: Pieter De Crem is een slaaf van zijn ego, een onderdaan van de macht en een gevangene van de politiek

Het ongedierte van de Wetstraat heeft weer toegeslagen, ditmaal in de vorm van een christenhond uit een achterlijke streek [1] die er niet beter op heeft gevonden dan zijn eigen partij en zijn eigen regering met de hulp van vertegenwoordigers van buitenlandse overheden te manipuleren. Pieter De Crem, die nog niet goed genoeg is om door de chemische sector als proefkonijn voor nieuwe zwavelzuurverbindingen te worden gebruikt, heeft weer een nieuwe manier gevonden om zichzelf te verheerlijken. Vanuit zijn veilige villa [2] stuurt hij anderen naar het slachthuis en bereidt hij zich voor de schuld van zich af te schuiven zodra de eerste bodybags in Melsbroek landen.

2011-02-02

Nogmaals over de agenda van de N-VA

Ik hoef het warm water niet opnieuw uit te vinden. Het bestaat al. Ik kan het nu al krijgen. Ik hoef geen stuk over de sociaal-economische agenda van de N-VA te schrijven. Het bestaat al. Iedereen kan het lezen, meer bepaald op http://www.acod-overheidsdiensten.be/federaal/523/n-va-anders-bekeken. Ik hoef geen stuk over de hypocrisie van S. Bracke te schrijven. Het is al geschreven. Iedereen kan het lezen, meer bepaald op http://www.apache.be/2011/01/het-schaamrood-van-siegfried-bracke. Ik ben geen politicus en ik hoef me dus niet in beknopte oneliners uit te drukken.