Controversiƫle DJ's

B

Benvis Brothers

http://www.myspace.com/benvisbrothers

Rock 'n' roll voor jong en oud, verzorgd door de DJ's die ondertussen met Radio Modern een zeer populair concept in elkaar hebben gestoken.

D

DaVitch

http://users.telenet.be/davitch

De site van een voornamelijk op oude en recente elektronische geluiden geconcentreerde DJ die nu en dan nog wel eens in Leuven verschijnt.

Dirk Ivens

http://www.dirkivens.com

De site van de veelzijdige electropionier Dirk Ivens, onder meer actief in The Klinik, Absolute Body Control, Dive en Sonar, maar ook regelmatig aan het werk als DJ Skullcrusher.

F

Frames a Second

http://users.telenet.be/framesasecond/

Eenmansproject van een electroliefhebber die, net zoals bijna iedereen in deze categorie, nooit enige airplay krijgt op de zenders die de massa geven wat ze zich heeft laten wijsmaken te willen. De man is sporadisch ook actief als DJ, maar helaas zelden in het Leuvense.

M

Malcolm Nix

http://www.malcolmnix.be

Dit is een poging om het wereldkampioenschap 'Overbodige Links' te winnen. Ik denk dat we kans maken...

N

Netwaves

http://netwaves.org

Organisatie gefocust op allerlei muziek die met een Creative Commons license wordt gemaakt en verspreid. De Leuvense tak is zeer actief en organiseert allerlei avonden vol muziek waar de oplichters van Sabam niets aan verdienen.

W

Wildhoney

http://www.facebook.com/djwildhoney
http://www.facebook.com/switchblackradio

Underground-DJ, vaak gevraagd om afterparties te verzorgen van concerten en festivals, soms zelfs tot in het buitenland.
Resoluut anticommericieel en verdediger van afwijkingen van de norm. Had vroeger een MySpace-pagina, maar kan nu best via Facebook worden gecontacteerd.
Presenteert samen met DJ Stellarator het gespecialiseerd genreprogrammma 'SwitchbLack' op donderdagavond op Radio Scorpio.