Breaking Barriers: gratis magazine

Het Depot is niet de enige organisatie die 40 jaar punk viert. Dit najaar heeft het bekende anarchistisch tijdschrift De Nar voor de gelegenheid een speciaal en overigens vrij dik nummer samengesteld waarin wordt teruggeblikt en vooruitgekeken. Alle artikelen, cartoons et cetera hebben betrekking op de veertigste verjaardag van een maatschappelijk verschijnsel dat het leven van tienduizenden ingrijpend en voorgoed heeft veranderd. Dit magazine wordt tijdens relevante concerten weggeschonken. Het is nooit hun bedoeling geweest er veel geld aan te verdienen.

 

We zijn zeer dankbaar dat we van deze sympathieke militanten een kartonnen doos hebben gekregen met daarin een hele stapel van deze exclusieve uitgave. Daarom kunnen we hier met de nodige vreugde aankondigen dat de eerste zestig mensen die zich op vrijdag 11 november aan het onthaal van Het Depot aanbieden de kans krijgen een exemplaar mee te nemen.

 

Wie er echt geen exemplaar wil, wordt verzocht dit aanbod te weigeren. Even later komt er immers misschien nog iemand anders langs die hier wel veel plezier aan zou beleven. Zoals gezegd, is de voorraad beperkt. Op is op.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.