Malcolm gaat naar: een feestje van Bunkerleute

Op zaterdag 25 mei organiseert Bunkerleute zijn of haar laatste feestje van het voorjaarsseizoen. Aangezien het ditmaal gaat om een ‘Tribute to VNV Nation & Suicide Commando’ zijn vooral liefhebbers van de betere electro vanaf 22.00 uur welkom in zaal De Blauwe Kater (Naamsestraat, Leuven). De inkomprijs bedraagt 3,5 euro voor en 6 euro na 23.00 uur.

Ik kan enkel hopen dat deze organisatie ook volgend seizoen nog even gemotiveerd en energiek aan de start zal verschijnen, want er is een schrijnend gebrek aan alternatieve initiatieven in deze steeds apathischer wordende stad. Ik vraag me af wat ze, naast ongelooflijke hoeveelheden kalk, in het Leuvens leidingwater kappen om een zo passieve generatie zogenaamde jongeren te krijgen.

Ik zal in elk geval mijn best doen aanwezig te zijn en ik hoop van iedereen hetzelfde. Support your local scene en vergeet de zogenaamde majors. Wie denkt dat het Live Nation meer om de muziek dan om het geld te doen is, maakt zich schuldig aan een aan nalatigheid grenzende naïviteit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.