Malcolm maakt: snel nog wat reclame voor zijn eigen DJ-sets

Het kan allicht geen kwaad de aandacht van de grote massa nog eens te vestigen op twee eerder aangekondigde DJ-sets die de komende week zullen worden voltrokken. Aangezien het al van augustus is geleden dat ik nog eens heb gedraaid, begin ik zowaar zelf ongeduldig te worden.

Op donderdag 31 oktober is er ook een plaats in Leuven waar u niet met Halloweenclichés wordt platgeklopt en waar u de namaakspinnenwebben, heksenmaskers en derderangstoespelingen op de opstanding der doden aan de deur worden tegengehouden. Café M (Savoyestraat), het café dat aan het stadsmuseum is verbonden, organiseert die avond de tweede aflevering van Dark Night.

Het concept is sinds vorig jaar niet gewijzigd. Op het programma staat een bierdegustatie met donkere bieren gekoppeld aan een DJ-set van ondergetekende met donkere muziek. De inkom is uiteraard gratis en de speciaal voor de gelegenheid geselecteerde bieren kunnen ook in kleine proefglazen worden verkregen, wat het toch een stuk gemakkelijker dan 33 cl-glazen maakt om heel het aanbod te overlopen.

Op zaterdag 2 november speelt het meer dan fantastische De Legende in het Leuvens muziekcentrum Het Depot (Martelarenplein) en ook hier is een DJ-set van alweer diezelfde Malcolm Nix aan verbonden. De Legende komt haar nieuwe cd voorstellen en de DJ zal voor- en nadien trachten enige sfeer te creëren met toepasselijke melodietjes voor jong, oud en waarschijnlijk vooral alles daartussenin.

De inkomprijs bedraagt 10 euro aan de kassa en 8 euro in voorverkoop, maar ik heb vernomen dat er eigenlijk niet zo heel veel tickets meer over zijn. De afterparty is natuurlijk gratis. De deuren gaan open om 20.00 uur en ik veronderstel dat de band het podium tegen 21.00 uur zal betreden.

Voilà. Nu maar hopen dat er voordien geen meteoriet op de planeet valt of, als dat dan toch moet gebeuren, dat die meteoriet recht in Kortrijk neerkomt. Of in Texas. Of in Wall Street. Of in Brunei.  Bij nader inzien, hoop ik eigenlijk wel dat er een meteoriet valt, maar het zou toch plezanter zijn indien dat pas na 2 november zou gebeuren.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.