Malcolm promoot: een benefietfestival in het extreem actieve Leuvense kraakpand

Soms heeft een mens niet veel zin om lange stukjes te schrijven. Misschien volstaat de flyer onderaan wel om mensen te overtuigen. Een van de redenen dat ik hier niet meer tekst en uitleg verschaf, is trouwens dat ik de helft van de groepsnamen niet eens kan lezen.

In elk geval gaat het om een grootschalige benefietactiviteit in het Autonoom Centrum voor Cultuur en Ontspanning (Kaboutermansstraat, Leuven), waarop niet minder dan tien bands spelen. Belgen zitten er niet tussen, maar het is de ideale gelegenheid om uw Roemeens, uw Tsjechisch, uw Servo-kroatisch, uw Sloveens of uw Zweeds te oefenen. Daarnaast omvat het aanbod ook lezingen, tentoonstellingen en allerlei veganistische maaltijden. Na de concerten is er een afterparty, kwestie van zeker te zijn dat al het ingekochte bier zeker opgeraakt.

De begunstigden van deze benefietavond, voor zover het met zo veel bands niet tot de middag van de dag nadien duurt, zijn in elk geval Paraguyaanse anarchisten. Eigenlijk weet ik niet veel af van Paraguay, maar ik kan me voorstellen dat ze het daar een stuk moeilijker dan wij hebben.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.