Malcolm promoot: een nieuwe cd

The Red Light Rumors hebben een nieuwe mini-cd uit, getiteld 'Panter'. Zes nummers vol vuile garagepunk die live allicht nog een stuk minder op een toekomstige deelname aan The Voice of Oppervlakkigheid zijn gericht.

Bij een cd-release hoort natuurlijk ook een officiële voorstelling. Iedereen die hierbij wil zijn, moet zich op vrijdag 24 mei naar jeugdhuis Sojo (Een Meilaan, Kessel-Lo) begeven, alwaar vanaf 19.00 uur achtereenvolgens het fantastische Bruce, het mij onbekende Zachte G Harde P en uiteraard ook de rodelichtengeruchten zelf zullen concerteren.

Meer over de band is hier te vinden. Voor boekingen kan men best een mailtje sturen naar kurt.de.bont AT telenet.be[1]. De vraag is natuurlijk waar ze in de toekomst ooit nog zullen kunnen spelen. Er is ondertussen zelfs al een actiecomité dat vindt dat rust in de Gentse binnenstad belangrijker dan de Gentse Feesten is. Zelfs nu extreemrechts er aan de macht is, denken ze er in Aalst nog niet aan het karnaval af te schaffen of naar de stadsrand te verbannen.

Het is nochtans vrij simpel. Wie in een stadscentrum wil wonen, geeft daarmee ook zijn recht op volledige rust op. Wie in een stad zonder activiteiten wil wonen, raad ik aan naar Pompei te verhuizen.

 

-------------------

[1] Gewoon een truukje om te voorkomen dat zoekmachines met slechte bedoelingen hier een nieuw slachtoffer kunnen vinden om ergerlijke spam naar te sturen. Ik ga ervan uit de gemiddelde lezer over voldoende intelligentie beschikt om die AT door @ te vervangen...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.