Malcolm promoot: een paar feestjes van Bunkerleute

Mij zal men niet van egoïsme beschuldigen, niet in het stemlokaal en ook niet als het gaat om fuiven waar ik zelf niet moet draaien. De mensen van Bunkerleute hebben mijn inbreng niet nodig om keer op keer een aangenaam sfeertje te creëren en songs te draaien die nooit of te nimmer enige erkenning van de grote massa krijgen.

En dus kondig ik hier met plezier twee fuiven in zaal De Blauwe Kater (Naamsestraat, Leuven) van de reeds vermelde organisatie aan. Iedereen is welkom [1] om gedurende een hele nacht eens iets anders te horen dan in eender welk café of welke zaal in Leuven en om eens met eigen ogen te zien hoeveel schakeringen de kleur zwart eigenlijk heeft.

De fuif van zaterdag 23 augustus 2014 draagt de titel 'Welcome to Bunkerleute' en de ondertitel 'A so very, very dark underground party'. De deuren gaan open om 22.00 uur en de inkom bedraagt 3,5 euro voor en 6 euro na 23.00 uur.

De fuif van zaterdag 22 november 2014 draait helemaal rond de jaarlijkse Top 100, wat inhoudt dat de playlist volledig zal worden bepaald door de mensen die de moeite nemen op voorhand een Top 10 in te dienen. Op de website, www.bunkerleute.be, zal hiervoor binnenkort een formulier verschijnen. Gezien veel van die gothische bands nogal eens lange nummers durven te componeren en een lijst met 100 songs dan ook wat tijd in beslag kan nemen, gaan de deuren ditmaal al om 21.00 uur open. De inkom bedraagt 3,5 euro voor en 6 euro na 23.00 uur.

Ik heb er geen idee van of het iemand interesseert, maar hier volgt alvast de Top 10 die ik eerstdaags zal indienen. Uiteraard heb ik me beperkt tot de genres die bij Bunkerleute horen. Ik zou natuurlijk de flauwe plezante kunnen uithangen en tien songs van Urbanus kunnen selecteren, maar dat spaar ik op voor organisaties die ik minder tot niet kan uitstaan.

1 Red Zebra - I can't live in a living room
2 The Sound - I can't escape myself
3 The Sisters of Mercy - Lights
4 The Cure - M
5 The Neon Judgement - Too cold to breathe
6 Steve Lake - Prick
7 Fad Gadget - Back to nature
8 Zeromancer - Dr. online
9 Blutengel - Weine nicht um mich
10 Apoptygma Berzerk - Non-stop violence


---------------
 [1] Allez, dat veronderstel ik toch. Eigenlijk zouden we dat best eens aan de organisatoren vragen. Ze zijn in elk geval bereikbaar op bunkerleute@gmail.com . Dit adres kan ook worden gebruikt om een top 10 in te zenden.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.