Malcolm verzekert zich: dankzij Prism van een extra lezer van zijn blog

Dankzij de inspanningen van de ondertussen spoorloos verdwenen en allicht door lokale agenten van de CIA geëlimineerde of door de Chinese overheid voor ‘ondervraging’ opgepakte Edward Snowden, die we nu al zonder aarzeling tot Man van het Jaar kunnen bekronen, weten we in welke allesomvattende mate het National Security Agency alle mogelijke communicatievormen monitort om het kapitalisme en de belangen van grote Amerikaanse bedrijven van alle mogelijke dreigingen te vrijwaren [1]. Dat de onthullingen van de voorbije dagen zo veel mensen hebben geschokt, vind ik eigenlijk zelf schokkend. Hoe naïef zijn die mensen misschien? We wisten dit toch al langer? Of is iedereen Echelon vergeten?

Maar goed, ook hier kunnen we ons voordeel uit halen. Hoe hoger het aantal lezers van mijn blog, hoe hoger mijn Klout Score [2]. Het kan toch niet moeilijk zijn die zogenaamde intelligence analysts zelf te recruteren en in mijn eigen voordeel te laten werken?

Let’s plant a bomb in the visitors’ toilets of the White House!
If your daughter doesn’t wear a niqab tomorrow, we will decapitate her on the playground, inch’allah!
The Taliban will conquer the world!
Israel will become the nuclear testing ground me and my Iranian allies have been waiting for!
Eat pork and our next envelope will contain small pox and anthrax!
My Chinese hacker friends know everything about your lingerie shopping!
Rednecks shouldn’t be allowed to shoot niggers on site!
Higher education should be affordable for all!

Zo. Deze duidelijk anti-Amerikaanse uitspraken met zorgvuldig geselecteerde trefwoorden zouden moeten volstaan om mijn blog een extra lezer te bezorgen. Om al de teksten op deze blog te vertalen, moeten ze misschien een werkloze aanwerven die Nederlands spreekt. Op die manier help ik het bruto binnenlands product van de VS misschien zelfs nog een beetje omhoog. Ik wacht vol ongeduld en anticipatie op hun dankbriefje.

-----------------

[1] Het NSA heeft met directeur James Clapper nochtans een zeer begaafd verdediger van de gebruikte methodes in huis. Wie dit interview leest, zou bijna begrip voor de hele affaire opbrengen.

[2] Denk eraan: “Some of Klout’s top beauty influencers got Revlon Luxurious Colorsilk Buttercream, which left their hair shining and strong.” (citaat afkomstig van http://klout.com)

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.