Malcolm zou graag gaan naar: een themadag over geluidsnormen en gehoorbescherming

Helaas zal dat omwille van mijn nogal eigenaardige werkuren niet lukken. Misschien hebben de lezers van mijn blog meer geluk en kunnen zij er wel bij zijn. Mij lijkt het in elk geval interessant genoeg om de dagelijkse afleveringen van Thuis en Buren voor te missen.

Concreet gaat het om een themadag, gevolgd door een debat, over de nieuwe geluidsnormen in Leuven en over gehoorbescherming in muziekcentrum Het Depot (Martelarenplein, Leuven). Het deelnemersveld is vrij divers en als ik lees wie er zoal het woord zal nemen, mag schepen Ridoani, die buiten zijn eigen carrièreplanning geen principes of maatschappelijke doelen heeft, zich aan een hoop welverdiende kritiek verwachten.

Geïnteresseerden zijn welkom in Het Depot op dinsdag 26 november vanaf 15.00 uur. De deelname aan de workshops en aan het debat is volledig gratis. Meer praktische informatie is te vinden op deze pagina.

Ik weet niet of dit iets zal uithalen, maar alleen al het vooruitzicht wat kritiek op ons bemoeizieke stadsbestuur te horen uiten, maakt hier op voorhand al een geslaagde dag van. Voor de rest kunnen we enkel hopen dat de tijdsgeest snel weer verandert en de bevolking eindelijk genoeg krijgt van een overheid die mensen enkel als grondstoffen in een efficiënt en concurrentieel productieproces beschouwt.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.